Vægtøgning efter en dejlig sommer

Det har været en dejlig sommer, med skønt vejr, og massere hygge. Det er skønt, men for mange betyder dejligt vejr og hygge desværre også en uønsket vægtøgning.

Om sommeren, eller generelt når vi har ferie, slipper vi tøjlerne og giver os selv lov til at hygge os, med alt det vi ellers passer på med. Det kunne være is, slik, sodavand, alkohol mm. Det er selvfølgelig i orden at slippe tøjlerne engang i mellem, bare man husker på at få dem trukket ind igen, inden det går for galt.

Rigtig mange opdager pludselig, når sommerferie er slut, og man har ligget på ryggen i solen med en is i 3 uger, at vægten er steget meget mere end man havde regnet med. Det kan betyde at man mister modet, og det derfor kan være svært at tage sig selv i nakken, og komme op på hesten igen. Det kan især være svært, hvis man inden ferien havde kæmpet sig til et ønsket vægttab, og nu er tilbage på udgangspunktet, eller tæt på.

MEN det er så vigtigt ikke at midste modet, men simpelhen huske på, at du kunne tabe sig inden ferien, og det KAN du også gøre igen. Så op på den hest, og sæt fokus på dig selv og dine mål, så skal vægten nok gå nedad igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *