Priser

Hvad koster det hos Eat Well?

Her får du et overblik over hvad kostvejledning koster hos EatWell, og under ‘Tilskud fra Sygeforsikring Danmark‘ kan du se hvilke muligheder du har for at få tilskud.

Jeg tager ikke imod klienter i øjeblikket.

Online/telefon forløb på 3 måneder
Et forløb varer 3 måneder, hvor 1 vejledning er over telefon, og derefter 3 – 4 opfølgninger over 3 måneder, der enten er over telefon eller mail. Du får lagt en kostplan der passer til dig.

Pris: 1.000 kr.

1 forløb på 3 måneder
Et forløb varer 3 måneder, hvor du kommer til 3 – 4 opfølgninger over 3 måneder. Du får lagt en kostplan der passer til dig.

Pris: 1.500 kr.

Første kostvejledning
Den første kostvejleding varer ca. 1 time, hvor vi tager udgangspunkt i dine aktuelle kost- og motionsvaner. Samt hvad du har af ønsker og mål.

Du vil få gode råd til hvordan du skal spise i forhold til din situation, hvor jeg vejleder dig til en sundere livsstil. Du bliver vejet, målt og få udregnet dit BMI tal, samt vi tager et kig på dit energibehov.

Pris: 600 kr.

Kostplan
En af de vigtigste ændring til et sundere liv er maden. Det er vigtigt for dig, at holde en sund kostplan, hvis du har ønsker om f.eks. at tabe dig. Med en konsultation hos mig, omkring din kostplan, vil du få en individuel udarbejdet kostplan, som er tilpasset dine ønsker, mål og behov.

Pris: 300 kr.

Opfølgende vejledning
For at være sikker på du er godt på vej til et sundere liv, så tilbyder jeg en opfølgende vejledning.

En typisk vejledning varer omkring 15 – 30 minutter, hvor vi tager udgangspunkt i din første vejledning. Vi gennemgår dit BMI tal, vejning, hvordan det går med motivationen, m.m. Og hvis du har spørgsmål, så gennegår vi selvfølgelig også dem.

Pris: 300 kr.