Opskrifter på bloggen

Nu er der opskrifter på bloggen. Jeg elsker mad, og jeg elsker at lave mad. Jeg har i de sidste 15 år levet sammen med en kok, og det har selvfølgelig gjort at mad og madlavning har været en stor del af vores daglige bevidsthed. Vi diskutere mad, og selvfølgelig også ernæringen i maden, hvad der er sundt/usundt og hvordan vi kan have balance mellem de to. Men vi taler også meget om hvordan vi laver sund mad, der samtidig er super lækker og smagfuld. Det er ikke svært at lave sund mad, men når man fjerner noget med smag, som sukker og fedt, så er man nød til at tilsætte maden noget anden smag, for at maden ikke bliver kedelig.

Efter 15 år med en kok, er jeg nu blevet så inspireret i den skønne verden, af madlavning, at jeg er startet i kokkelære, hos Lisager i Risskov.

Jeg vil rigtig gerne, her på siden, vise at sund mad og lækker mad, ikke er modsætninger, men nemt kan være synonymer. Derfor vil jeg løbende ligge opskrifter ind her på siden. Nogle af dem vil komme fra min læreplads eller andre inspirationskilder, og nogle vil jeg selv have kreeret i hjemmekøkkenet. Opskrifterne vil i høj grad bygge på at bruge helt almindelige fødevare, som kan købes i ethvert supermarked, og ikke en masse produkter, som man skal i specialbutikker for at skaffe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *