Mislykket nytårsforsæt, igen

Har du et mislykket nytårsforsæt, igen? Rigtig mange sluttede året 2014 af med at lave et sundt nytårsforsæt. Det kan være du sagde du ville løbe 2 gange om ugen, at du ville tabe dig X antal kg, eller måske bare spise sundere for at opnå mere energi.

Bexarotene: (Major) Bexarotene capsules may theoretically increase the rate of metabolism and reduce plasma concentrations of substrates metabolized by CYP3A4, including oral contraceptives. Busulphan-loaded long-circulating nanospheres, a very attractive challenge for both galenists and pharmacologists. West Conshohocken, PA: BTG International Inc Kamagra 100mg oral jelly. Monitor for breakthrough fungal infections.

Nogle er godt på vej mod sit mål, og andre har måske allerede nået det, men der er også nogle der føler at de IGEN er mislykket i deres forsæt. Hvergang man sætter et mål op for sig selv og mislykkes, føler man at man har haft et nederlag, og det har man tildels også. MEN, prøv at tænke anderledes, og se på hvorfor de ikke lykkes for dig, for så kan du rent faktisk bruge dine nederlag til noget positivt.

Hvorfor lykkes det ikke

Når forsættet ikke lykkes, kan der selvfølgelig være mange grunde til det. Nogle grunde er af praktisk karakter (dødsfald i den nære kreds, stort arbejdspres, sygdom mm), sådan grunde kan være umulige at gøre noget ved, og derfor skal man også lade være med at se på det mislykket forsøg, som et stort nederlag, men i stedet sige til sig selv, at det var bare ikke nu tiden var, og bestemme sig for hvornår denne problemstilling er afsluttet, kan man sætte forsættet op igen (også selv om det ikke er nytår).

Det kan også være man opdager at man bare ikke kunne klare det alene. Og så er det her man skal holde tungen lige i munden, og i stedet for at give op, beder om hjælp. Måske skal hjælpen komme fra en ven eller et familiemedlem, men det kan også være at professionelhjælp er det der skal til. Det kan være en diætist som mig, en fitness instruktør/personlig træner i dit træningscenter eller måske en coach.

Så hvis du vil nå dine mål, så brug dine nederlag, og find ud af hvad der er grunden til du ikke lykkes, og hvad der skal til for at du alligevel kan komme nærmere dine forsæt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *